Bouw & VastgoedOnderhoud
Interieurbouw – Afbouw
Elektrotechniek – Verlichting
Werktuigbouw

"

Vastgoed Onderhoud

Gebouwen en Technische Installaties worden intensief gebruikt. Na verloop van tijd zal er onderhoud gepleegd moeten worden om veilig gebruik te kunnen blijven garanderen.

Daarom zijn wij voor veel van onze klanten huisaannemer / installateur. Dit houdt in dat wij alles voor hen verzorgen dat betrekking heeft op de technische installaties (zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig). Denk bijvoorbeeld aan: het oplossen van storingen, onderhoud of kleine verbouwingen. Omdat beide partijen elkaar goed kennen en intensief met elkaar samenwerken, heeft dit alleen maar voordelen.

Onze specialismen

Zaantech Bouw & Techniek Realiseert, Verbouwt , Richt in, Renoveert, Onderhoud en installeert verschillende ruimtes, zoals in: (luxe) woningen/villa’s, kantoren, winkels, hotels voor de zakelijke en particulieren markt.

Voor elektrotechniek gelden twee belangrijke Nederlandse Normen (NEN). Dat zijn NEN1010 (voor laagspanningsinstallaties en NEN3140 (elektrische installaties). Daarom zijn wij ook erkend Elektrotechnisch Installateur.. INSTALLQ te vinden op (echteinstallateur.nl) de echte installateur.

ZAANTECH (Elektro)Techniek is uw vertrouwde partner voor elk vraagstuk op het gebied van elektrotechniek. Onze teams met elk hun eigen specialisme, helpen onze klanten op alle vlakken van techniek. Zo bundelen we al de krachten tot een huis van techniek.
Techniek is overal. En met de razendsnelle ontwikkelingen in ons vakgebied, is er steeds meer behoefte aan meer dan ‘alleen een installatiebedrijf’. We zijn dan ook steeds vaker de spil in het web voor (complexe) technische projecten. Van realisatie tot beheer en onderhoud kun je bij ZAANTECH (Elektro)techniek terecht.

Elektrotechnici leggen de elektrische installaties en netwerken aan, onderhouden / repareren deze en lossen storingen op. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met elektra en netwerken te maken heeft. Ze leggen wandcontactdozen of verlichting aan, maar houden zich ook bezig met energietechniek, meet- en regeltechniek en telecommunicatietechniek.

Voor elektrotechniek gelden twee belangrijke Nederlandse Normen (NEN). Dat zijn NEN1010 (voor laagspanningsinstallaties en NEN3140 (elektrische installaties). Daarom zijn wij ook erkend Elektrotechnisch Installateur.. INSTALLQ te vinden op (echteinstallateur.nl) de echte installateur

Verlichting

De juiste verlichting en installatie begint met armaturen die zijn afgestemd op het gewenste gebruik. Een fabriekshal dient namelijk heel anders uitgelicht te worden dan bijvoorbeeld een winkel of een werkplaats. Gelukkig kunnen wij voor iedere situatie wel een verlichtingsinstallatie bieden. Zo plaatsen we dagelijks LED verlichting en TL verlichting als kantoorverlichting en buitenverlichting maar ook als pandverlichting. De uiteenlopende variaties in armaturen maken de vele uiteenlopende toepassingen mogelijk.
Voor de installatie van verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Een goede mogelijkheid om energiezuinige, maar toch sfeervolle verlichting te creëren is met behulp van LED verlichting.

Ook met uw keukenverbouwing kan u ons inschakelen: van oude keuken demonteren, leidingwerk elektro, water, afvoer, koven, ombouwen, timmerwerk, verlichting tot tegel /stuc /schilderwerk
Met behulp van onze kennis kunt u zich de komende jaren richten op een onderneming waarbij duurzaamheid en efficiëntie een belangrijke rol spelen.

Een sterke kracht van Zaantech Bouw – Interieur – Techniek is de Full service bij Projecten
Tevens kunt u ons inschakelen voor de kleinere klus: een extra groep, lekkage, dak, nieuwe deur, kast, tafel, wc verbouwing, nieuwe groepenkast of tuinverlichting.