INFRA BV

Infratechniek

"

Onze specialismen

“Projecten pakken wij van A tot Z aan. Door het gebruik van goed materieel en specialisten zijn wij altijd in de mogelijkheid om snel te schakelen. Wij bieden onze opdrachtgevers specialisme en betrouwbaarheid aan binnen ons vakgebied.”

ZAANTECH is niet meer weg te denken als betrouwbare partner voor diverse opdrachtgevers op het gebied van Infrastructuur. Ons huidige portfolio bestaat uit verschillende groot & kleinschalige projecten voor bijvoorbeeld: gemeentes, provincies, aannemers, instellingen en particulieren. Bij ons staat nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel. Wij willen onze opdrachtgevers voorzien van een partner waarmee ze de komende jaren vooruit durven te kijken! 

Huisaannemer

Terreinen, objecten en de technische infra worden intensief gebruikt. Na verloop van tijd zal er onderhoud gepleegd moeten worden om veilig gebruik te kunnen blijven garanderen.

Daarom zijn wij voor veel van onze klanten huisaannemer. Dit houdt in dat wij alles voor hen verzorgen dat betrekking heeft op de Terreinen, technische infra en objecten. Denk bijvoorbeeld aan: het oplossen van storingen, onderhoud, aanpassingen of kleine reconstructies. Omdat beide partijen elkaar goed kennen en intensief met elkaar samenwerken, heeft dit alleen maar voordelen.

De voordelen van een “Huisaannemer”

Met ZAANTECH Infra BV als huisaannemer, zijn er vele voordelen:

N

Eén vast aanspreekpunt.

N

Onder andere snelle responstijden voor storing en calamiteiten.

N

Door inzet van vaste ploeg vakmensen dus Efficiënt werken. Zij kennen de uw terreinen, objecten en technische installaties en het werk dat er al aan gedaan is.

N

Vaste prijsafspraken m.b.t. uurloon geven vooraf inzicht.

Wanneer maak je gebruik van een huisaannemer?

Als u nou beheerder bent van één object/terrein/instelling of meerdere object/terrein /instelling, voor elke behoefte is een passende overeenkomst te maken. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

ZAANTECH is gespecialiseerd op verschillende facetten zoals: technische infra, leiding bouw, grond- weg en waterbouw en de industrie service.

Zaantech kan in de volgende zaken voorzien

Zaantech kan in de volgende zaken voorzien

"
Coffee Bean

Technische INfra

Coffee Bean

Leidingbouw

Coffee Bean

Industrie services

Coffee Bean

demontagetechnieken

Coffee Bean

grond-, weg en waterbouw